Solicită Ofertă

Warning message

This form is improperly configured. Contact the administrator.

Despre Noi

Societatea AlpExpert SRL a luat nastere in urma cu un deceniu si are scopul de a oferi servicii de inalta calitate in alpinism utilitar. Am inceput sa lucram din pasiunea pentru alpinism si am ales mereu cea mai buna echipa, formata din specialisti, atat in alpinism utilitar, cat si in domeniile conexe, cu scopul de a va oferi o gama larga de servicii competitive.

Pentru lucrarile de alpinism utilitar, societatea noastra va ofera consultanta gratuita si va pune la dispozitie solutii moderne de abordare a lucrarilor cu ajutorul tehnicilor de ultima generatie, astfel incat sa economisiti timp si bani si sa va cresteti confortul si eficienta.

Lucram manati de pasiune si dedicare, dar si de dorinta de a da mereu tot ce avem mai bun. Echipa noastra este in continua formare, ne modernizam evolutia si investim continuu in pregatirea personalului, in achizitia de utilaje utilaje si castigarea de certificari. Acest lucru ne permite sa oferim continuu servicii de calitate.

Personalul AlpExpert este calificat, atestat si autorizat de catre autoritatile abilitate sa execute diferite tipuri de lucrari si de complexitate in diferite domenii .  Pentru a imbunatati calitatea si siguranta muncii in activitatea de alpinism utilitar, AlpExpert a demarat afilierea la I.R.A.T.A. – Industrial Rope Access Trade Association (Asociatia Comerciala a Lucrarilor Industriale cu Acces in Coarda) si la SPRAT - Society of Professional Rope Access Technicians. Aceste afilieri si certificari ofera AlpExpert cadrul legal pentru extinderea ariei de acoperire si interventie catre vestul Europei si America, utilizand accesul in sistemul de lucru alpinism utilitar (rope access).

AlpExpert – alpinism utilitar are ca obiective dezvoltarea afacerii prin achizitionarea continua de echipamente performante de ultima generatie, diminuand in acest fel timpii de executie si crescand calitatea serviciilor oferite spre client. Din dorinta de a creste calitatea serviciilor, AlpExpert – alpinism utilitar  a implementat standardul de calitate ISO 9001:2000, iar pentru cresterea sigurantei muncii personalului am implementat  standardul de securitatea muncii OHSAS. De asemenea, AlpExpert are in vedere controlul asupra factorilor ce polueaza mediul inconjurator, utilizand tehnologii nonpoluante si echipamente prietenoase cu mediul.  In acest sens, am adoptat standardul de mediu. Proiectele de dezvoltare ale societatii sunt legate de extindere locala si internationala, de cresterea capacitatilor, a dotarilor si a pregatirii angajatilor.

Calitatea serviciilor noastre este data de procedurile de lucru implementate si adoptate de catre tot personalul. Desfasurarea activitatilor este permanent controlata prin standarde impuse unanim tuturor angajatilor si agreate de catre acestia. Ne spriinim activitatea pe feed-back-ul oferit de catre clienti, atat personal, cat si in testimonialele ce se completeaza la finalul lucrarilor. Opinia si sugestiile partenerilor nostri sunt extrem de importante pentru noi si pentru politica de lucru.

AlpExpert isi respecta concurenta si incurajeaza o atitudine onesta si suportiva intre membrii acesteia. Politicile de promovare si de lucru sunt transparente si respecta intocmai legile. Incurajam etica in afaceri si nu sprijinim coruptia. 

AlpExpert militeaza pentru egalitatea de sanse si isi trateaza toti clientii si angajatii cu respect si demnitate. Nu practicam discriminarea, oferim sanse egale tuturor, inlesnim o buna colaborare intre indivizi si societate, ne dezicem de agresiuni, hartuiri si practice neloiale. Angajatii nostri sunt prietenii nostri, iar satisfactia lor este prioritara pentru noi.  Ne angajam sa le oferim in egala masura protectie, acces la educatie, acces la promovare, acces la salarii si conditii de lucru motivante. Ne incurajam angajatii sa isi ofere ajutor permanent si reciproc, sa isi impartaseasca din cunostinte, sa se spriine, sa elimine complicitatea, sa isi respecte drepturile si demnitatea si sa se implice in comunitate.

AlpExpert participa la activitati voluntare in comunitatea din care face parte, asigura suport operational si financiar diferitelor asociatii partenere in activitati ce tin de educatie, dezvoltare personala, crestere comunitara, caritate, cultura si egalitate de sanse.

VIZIUNE

Firma noastra ofera servicii performante de alpinism utilitar si servicii conexe pentru intreaga lume, venind in intampinarea nevoilor existente si viitoare. Punem clientul si satisfactia lui inainte de toate si ne modernizam constant ascensiunea. Ne dorim sa fim mereu cea mai buna firma de profil dintre toate cele existente, diferentiindu-ne prin profesionalism si inovatie.

MISIUNE

Alpexpert ofera servicii de alpinism utilitar, constructii, amenajari, curatenie,vopsitorie,sablare,mentenanta,hidrosablare, telecomunicati,publicitate, specializare in alpinism utilitar, turism de aventura la un nivel ridicat de profesionalism si in conditii de calitate garantata. Clientii nostri ne aleg pentru seriozitate, constanta, inovatie, suport si eficienta. Suntem usor de contactat, iar contractarea o facem in functie de valorile care ne guverneaza atat pe noi, cat si pe clientii nostri, cu care ne aflam mereu in perfect acord.

OBIECTIVE

Sa devenim lider de piata si sa  oferim  servicii deinalta  calitate in conditii de maxima eficienta si siguranta.
Afacere: alpinism utilitar,alpinism industrial,rope access, constructii, amenajari interioare si exterioare, curatenie, cursuri de alpinism utilitar, turism de aventura,taiat copaci ,sablare, vopsitorie, publicitate,montari,turbine eoliene,instalati energetice,instalati petrochimice,platforme petroliere,dmontari,telecomunicatimentenanta,salvare
Valori: seriozitate, constanta, inovatie, suport, eficienta, profesionalism

PUNCTE DE CULTURA/VALORI

  • VALORI PERSONALE: Integritate, Echilibru, Inovatie, Comunicare
  • VALORILE AFACERII: Excelenta, Profesionalism, Constanta, Calitate
  • VALORILE CLIENTILOR: Seriozitate, Onestitate, Raport calitate-pret
  • VALORILE ECHIPEI: Succes, Eficienta, Performanta, Lucru in echipa